Diensten

Bosch Car Service MEBO is een ervaren en vakkundig autobedrijf

Diensten

Bosch Car Service MEBO is een ervaren en vakkundig autobedrijf dat werkzaam is onder de overkoepelende vlag van Bosch Car Service en een helder prijsbeleid hanteert. Deze samenwerking biedt de klant veel voordelen. Zo heeft bijvoorbeeld elk autobedrijf van Bosch Car Service zijn eigen APK-keurmeester in dienst. Die ziet er streng op toe dat banden, remmen, verlichting en andere vitale onderdelen geschikt zijn om de weg weer op te kunnen. Daarnaast biedt het bedrijf de Autoverzekering van Bosch Car Service aan. Deze verzekering biedt de klant veel voordelen.

Bosch Car Service MEBO geldt als specialist op het gebied van reparatie, auto onderhoud en het uitlijnen van uw auto. Daarnaast onderscheidt het bedrijf zich met een uitstekende remmenservice, vakantiecheck, een storingsdiagnose en een professionele diagnose. Bosch Car Service MEBO adviseert u eveneens over de voor uw auto geschikte winterband en zomerband. Na de reparatie of APK keuring kunt u uw auto laten schoonmaken in de volautomatische carwash aan de achterzijde van het bedrijfspand van Bosch Car Service MEBO.

Samenwerking met diverse leasemaatschappijen

Bosch Car Service werkt samen met een groot aantal leasemaatschappijen. LeasePlan heeft het bedrijf aangewezen als eerste premium partner, maar ook voor andere maatschappijen zijn we een ideale partner. Met ons netwerk van meer dan 375 autobedrijven zitten we altijd bij u in de buurt, bij u thuis of vlak bij uw werk. Voor welk autobedrijf van Bosch Car Service u ook kiest: u kunt altijd rekenen op onze meermaals bekroonde servicekwaliteit. Klik hier voor de voorwaarden en de voordelen

Occasion Plus

Een Occasion Plus koopt u bij een Bosch Car Service autobedrijf. Deze auto moet voldoen aan strenge selectiecriteria. U koopt hierdoor gegarandeerd een goede auto en dit biedt u extra zekerheid. Bovendien kunt u op deze auto de garantie extra verlengen, omdat wij zeker weten dat u een kwalitatief goede auto koopt.

Pechhulp

Met de Pechhulp van Bosch Car Service wordt bij pech alles goed en snel voor u geregeld. U kunt de Pechhulp afsluiten bij het periodieke onderhoud van uw auto of bij de aankoop van een occasion. Omdat wij bij het onderhoud van uw auto garant staan voor de kwaliteit van ons werk, blijft uw auto in topconditie. Hierdoor is de kans klein dat u met pech komt te staan. Daarom betaalt u voor de Pechhulp van Bosch Car Service het scherpste tarief. 

mijnBoschCarService

Alles voor uw auto regelt u op uw persoonlijke omgeving mijnBoschCarService, waar en wanneer het u uitkomt. Maak nu een account aan en profiteer van de voordelen!

Onze diensten

Reparatie
Auto-onderhoud
Vakantie-check
zomerbanden
Occasions
Winterbanden
storingsdiagnose
Carwash
APK

WAAROM KIEZEN VOOR ONS?

  • Betrouwbaar
  • Alle merken welkom
  • Prijspropositie
  • Makkelijk bereikbaar
  • Veel Kennis in huis
  • Klantvriendelijk

TESTIMONIALS

Back to top